01 

VÆLG LAYOUT TIL DIT NYE WEBSITE

Kig vores flotte og professionelle layouts igennem herunder. Få et hurtigt overblik ved at køre musen over, eller gå dybere ved at naviger rundt i det enkelte website/layout på live demoen og se alle sider og moduler. Husk at se bort fra selve temaet på de viste layouts, for ændre man billederne så de passe til jeres branche, så har man et helt andet look. 

Finder I ikke hvad I søger her, så giv lyd – vi har flere muligheder. Vi vil bare helst ikke gøre det for svært for jer at vælge. 

SEr du noget du kan lide?

Kontakt mig

T: 21 698 698
info@ad4you.dk

ad4you
Frejas Plads 3, Ølstykke

CVR:  30 64 40 93

Om mig

Jeg startede ad4you i 2007, fordi jeg ville arbejde med grafisk design fuldtid. Jeg har fra helt ung haft en drøm om at blive grafiker, da jeg altid har været super kreativ og min store passion var at tegne. Men omstændighederne ville det ikke. Så i 2007 gik drømmen i opfyldelse. Jeg tog springet….

I 2009-2010 tilmeldte jeg mig Mediegrafiker skoleforløbet under GVU på Roskilde tekniske skole og fandt ud af at jeg faktisk havde styr på alt det grafiske, men jeg lærte at kode hjemmesider, hvilket jeg også syntes var rigtig spændende.

Jeg har derudover løbende tilføjet uddannelsen som Social Media Manager og været på Semipro fotokursus 1 og 2 for at kunne hjælpe mine kunder på andre områder end kun det grafiske.