01 

VÆLG LAYOUT TIL DIT NYE WEBSITE

Kig Divi’s flotte og professionelle skabeloner igennem herunder. Få et hurtigt overblik ved at køre musen over dem, eller gå dybere ved at navigere rundt i den enkelte skabelon på live demoen.

Jeg har udvalgt en håndfuld skabeloner som ses her. Men Divi har over 100 skabeloner, og der kommer løbende flere. Du får adgang til dem, alle på din nye hjemmeside. Så kan du let tilføje en til en ny side, eller i fremtiden, let skifte look på hele dit website. 

Finder du ikke hvad du søger i udvalget her, så kontakt mig – der er mange flere muligheder.

SEr du noget du kan lide?

Kontakt mig

Linette Lynggaard

T: 21 698 698
info@ad4you.dk.193-221-124-125.wp05.comasys.dk

ad4you
Havnegade 22C, Frederikssund

CVR:  30 64 40 93

Om mig

Jeg startede ad4you i 2007, fordi jeg ville arbejde med grafisk design på fuld tid. Jeg har fra helt ung haft en drøm om at blive grafiker, da jeg altid har været super kreativ, og min store passion var at tegne. Men omstændighederne ville det ikke. I 2007 tog jeg endelig springet, og min drøm gik i opfyldelse. 

I 2009-2010 tilmeldte jeg mig Mediegrafiker skoleforløbet under GVU på Roskilde Tekniske Skole. Der fandt jeg ud af, at jeg faktisk havde styr på alt det grafiske. Men som noget nyt lærte jeg HTML og CSS ( kodning af  hjemmesider), og en ny og spændende verden viste sig for mig. 

Jeg har derudover løbende tilføjet uddannelsen som Social Media Manager, for at kunne forstå og bruge SEO, så jeg altid har det i baghovedet, når jeg udvikler et website. Derudover har jeg også været på Semipro fotokursus 1 og 2, så jeg har mulighed for at hjælpe mine kunder med fotos, der passer præcis til det udtryk, de ønsker at vise  på deres grafiske materiale eller hjemmeside.