Bliv mere synlig på de sociale medier

Det kan være en udfordring at blive set på de sociale medier. Folk scroller hurtigt forbi de forskellige opslag. Med en animeret video, vil folk ligge mærke til jeres opslag, for den skiller sig ud. Derudover giver Facebook jer mere for jeres annonce penge, hvis I benytter video istedet for billeder, de vil nemlig gerne lokke folk til at bruge video.

vis dit produkt med en video

Det er mere iøjefalende at vise ens produkt med en animeret video, frem for en masse tekstbeskrivelse. Og folk vil hellere se video, frem for at læse. Med en animeret video, har I mulighed for, på en mere underholdende måde at vise jeres produkt frem. Den vil være rigtig god på de sociale medier, men også at have liggende på jeres hjemmeside, eller sende ud på jeres nyhedsbrev.

wow

det’billigt

Jeg kører I øjeblikket tilbud på animeret video. Så skulle I have lyst til at få præsenteret jeres firma eller produkt med en animeret video, så koster det lige nu kun fra kr. 2500,-

Skriv til mig eller giv mig et kald på 21 698 698 og lad os få en snak.

Vil I have lavet en animeret video – så skriv til mig!

3 + 10 =

Kontakt mig

Linette Lynggaard

T: 21 698 698
info@ad4you.dk

ad4you
Havnegade 22C, Frederikssund

CVR:  30 64 40 93

Om mig

Jeg startede ad4you i 2007, fordi jeg ville arbejde med grafisk design på fuld tid. Jeg har fra helt ung haft en drøm om at blive grafiker, da jeg altid har været super kreativ, og min store passion var at tegne. Men omstændighederne ville det ikke. I 2007 tog jeg endelig springet, og min drøm gik i opfyldelse. 

I 2009-2010 tilmeldte jeg mig Mediegrafiker skoleforløbet under GVU på Roskilde Tekniske Skole. Der fandt jeg ud af, at jeg faktisk havde styr på alt det grafiske. Men som noget nyt lærte jeg HTML og CSS ( kodning af  hjemmesider), og en ny og spændende verden viste sig for mig. 

Jeg har derudover løbende tilføjet uddannelsen som Social Media Manager, for at kunne forstå og bruge SEO, så jeg altid har det i baghovedet, når jeg udvikler et website. Derudover har jeg også været på Semipro fotokursus 1 og 2, så jeg har mulighed for at hjælpe mine kunder med fotos, der passer præcis til det udtryk, de ønsker at vise  på deres grafiske materiale eller hjemmeside.